Добро познавање на Балканот

Западниот Балкан е на пат кон Европската Унија. Од 01. јули 2013 год., Хрватска е 28. членка на ЕУ. Албанија, Босна и Херцеговина, Косово, Македонија, Црна Гора и Србија порано или подоцна ќе го следат овој чекор. Ние го придружуваме овој процес на содржинска и практична основа веќе со години. Ќе ни претставува задоволство да Ви ја презентираме нашата компетенција околу Балканот со експертиза, предавачи и методи.